top of page

Min historie

 

 

 

Min vej på arbejdsstien har været alt andet end snorlige og fint asfalteret. Der har været alt fra grusvej til motorvej, genveje, omveje og nogle store huller og bump, når jeg mindst af alt forventede det. Jeg er dybt taknemmelig for hver eneste oplevelse. Det har bragt mig derhen i dag, hvor jeg virkelig føler, at jeg er havnet på rette hylde og kan hjælpe andre med at gøre det samme.

 

Jeg har altid haft stort fokus på at udvikle medarbejdere, teams og i sidste ende virksomheder. Jeg tror 110% på, at hvis man som leder eller virksomhed vil have succes, så skal man rette det største fokus på de mennesker, der indgår i ens team / organisation. Jeg er også overbevist om, at man som medarbejder selv har et ansvar for at bidrage til egen trivsel og job glæde.

Mit arbejdsliv har bl.a. budt på masser af spændende udfordringer, faglig udvikling, motiverende chefer og søde kollegaer. Jeg har arbejdet i virksomheder, hvor værdierne matchede perfekt til mine egne værdier, og hvor jeg følte mig set, hørt og som en vigtig del af et team. Det er en fantastisk følelse, og sådan burde det altid være.

Det er også blevet til en del lussinger undervejs i form af bl.a. stressforløb og søvnløse nætter. Jeg har haft følelsen af at være det helt forkerte sted, at jeg var helt forkert samt oplevet at blive opsagt et par gange; JA, det har jeg også prøvet med alt, hvad det indebærer af skyld, skam, chok og følelse af uretfærdighed. At blive opsagt kan være en rigtig hård mavepuster for mange. Sådan var det også for mig. Jeg følte, at jeg gik i en lang mørk tunnel, havde masser af tankemylder og rigtig svært ved at løfte mig selv ud af den tilstand.  

​I de perioder, hvor jeg ikke trivedes på mit arbejde, måske arbejdede ALT for meget, overtrådte mine egen livsværdier, da var der én ting, som gik igen. Når jeg ikke havde det godt på mit arbejde, så var jeg i den grad den allerdårligste version af mig selv i alle andre sammenhænge, og jeg brugte OCEANER af energi på at være bekymret og frustreret, også udenfor arbejdstiden. Det gjorde ondt at indse, hvor meget det drænede både mig selv og mine omgivelser, men samtidigt var det en vigtig øjenåbner til at gøre noget andet og gå en ny vej.

Jeg har brugt coaching i det meste af mit arbejdsliv som både leder, konsulent og facilitator. Jeg har gang på gang oplevet, hvor kraftfuldt coaching er som værktøj til at skabe positive forandringer hos både den enkelte og i grupper, samt skabt større bevidsthed om egne muligheder og styrker. 

​Jeg har selv gået vejen og oplevet på egen krop hvilken positiv forskel coaching kan gøre. Som coach & mentor brænder jeg for at løfte dig, og jeg møder dig med empati, oprigtighed og god energi. 

 

Har du lyst til at vide mere om mig, så er du velkommen til at downloade mit CV her.

bottom of page