top of page

"Jag hade förmånen att coachas av Birgitte som med sitt lugn och fokus gav mig energi för en utmanande process. Hennes inspirerande och lyhörda sätt förminskade definitivt mina rädslor så jag kunde ta mig an den överväldigande uppgiften på praktiska sätt." 

Anna 

Refs_3_edited.jpg
Refs_2_edited.jpg

"Birgitte er først og fremmest en intelligent og empatisk coach, der fra første øjeblik var god til at skabe en god rapport og tryghedsfølelse. Hun var god til at holde hoved og hale i min talestrøm og mange tanker, hvilket gjorde det meget lettere for mig at holde fokus - det var en stor hjælp. Desuden var hun god til med det samme at fange mit "sprog" og spejle det, så jeg hele tiden følte mig hørt og forstået. Jeg giver Birgitte mine bedste anbefalinger."

 

Dorte 

"Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Birgitte Lovén som karrierecoaching i forbindelse med ønske om job og brancheskift.
Birgitte er utrolig professionel og da hun har en bred forretningsforståelse, var hun meget hurtig til at sætte sig ind i min situation.
Hun er har hjulpet mig med at konkretiseret definitionen på mit drømmejob, mine forventninger og hvordan jeg skal nå dertil.
Som person er hun motiverende og har en super energi som smitter af. Jeg kan kun give Birgitte min bedste anbefaling og vil sige at I skal glæde jer til denne investering i jer selv."

Kvinde på 45 år, Projektkonsulent i medicinalbranchen

Refs_5_edited.jpg

"Jeg har fået coaching hjælp fra Birgitte og har haft stor glæde og udbytte af vores samtaler, da Birgitte som person er meget behagelig og imødekommende, og meget hurtigt forstår at stille de rette spørgsmål, der udfordrer én på den helt rigtige måde.
Birgitte er en rigtig god sparringspartner, som jeg varmt kan anbefale til alle med et behov for at få belyst store som små udfordringer i (arbejds-)livet."

Rikke HR partner

"I forbindelse med at jeg havde sagt mit job op, tog jeg fat i Birgitte med ønsket om sparring i forhold til at finde vejen til mit nye job. I vores første møde stillede Birgitte mig nogle spørgsmål, som klargjorde hvilken rejse jeg skulle på i min søgning på mit nye job . Overskriften blev at jeg skulle finde frem til elementerne i min arbejdsglæde. Jeg fik i den forbindelse nogle opgaver som jeg skulle arbejde med inden vi skulle tale sammen igen.

Opgaverne og møderne med Birgitte gjorde det meget for klart for mig, hvilke elementer der giver mig arbejdsglæde, og da jeg i min jobsøgningsproces, har været så privilegeret at få tilbudt flere jobs, blev det nemt for mig at vælge til og fra."

 

Malene 

Refs5.jpeg
Refs4_edited.jpg
bottom of page